Oldalak

2010. január 29., péntek

Margit

Idén, ill. tavaly egy aszályos időszakban le tudtam menni a Margit híd lábazatához, ahol az analóg időkben még ott állt ez a kő. Nyilván a bombázás maradéka. Volt még több is, de csak ez van szkennelve. Sajnos mind eltűnt azóta. Remélem, hogy olyan valaki cipelte haza ezeket a már történelminek nevezhető díszítőelemeket, aki meg is tudja becsülni. Lehet, hogy most az építkezés során is lepottyan ez-az. Majd megnézem.

7 megjegyzés:

Üveggyöngyjátékos írta...

Nahát, hogy miket találhatna az ember,ha elég szemfüles volna!

Balogh Zoltán írta...

Szeretem ezt a helyet és sajnos ilyenek már rég nincsenek itt lent...

Unknown írta...

Hmm.. Milyen érdekes ezt a kis részletet észre se vettem volna, simán elfutok az ilyenek mellet(éljen Bp. egyetlen olyan zöld területe ahol lehet rendesen kocogni) Én csak azt veszem észre, hogy milyen finom illata van a levegőnek, hogy reggel másfelől fúj a szellő, mint délután, hogy ősszel hány színben játszik, hogy ha hideg van reggel a víz, hogy ráfagy a futópályára, ezáltal úgy csúszik az egész mint a takony:) hogy tavasztól őszig milyen emberek futnak velem szembe hétvégente.
Milyen jópofa lenne egy olyan oldal ami azzal foglalkozna, hogy ki miért szereti a Margitot:P Én ezekért

Lantos p. István írta...

Hm, én meg bringázni szoktam ott, meg kicsi Emmát sétáltatni. Csak most elég macerás odajutni. Ez a kis részlet kb egy hatvan centis gömb volt :)

Unknown írta...

Jó hát izé... Reggel még kába az ember, főleg ha arra koncentrál hogy még 2 km és nem áll meg, mert nekem arról nevezetes ez a hely, hogy itt akarok megdögleni mert van egy kis lejtő aztán meg egy kis emelkedő ami miatt ritmust vesztek. Meg a másik mekkora ez a 60 centi mondjuk a Naprendszerhez képest elhanyagolható lenne, de Te észrevetted!

Lantos p. István írta...

Várjunk csak! Ez általában a VÍZBEN volt! És régebbi a kép, mint Te magad :) Ezt csak nagy szárazságkor lehetett látni, amikor kilógott a Duna feneke a gatyájából. Ne ostorozd hát magad tovább azért, mert nem láttál meg egy olyan valamit, ami kiesik az útvonaladból, nincs már ott és amikor ott volt, akkor is a víz alatt!

Unknown írta...

Igen is kapitány!
Amúgy tudod, hogy sokat gondoltam rád a napokban, hogy vajon lesznek-e képek a havas Ferenciek terén található tetőkről? Ilyen hó már nagyon rég nem volt. Igazi hó nap volt az elmúlt két nap. Nah de majd ho'nap megnézem magamnak.:)