Oldalak

2010. április 5., hétfő

Foglalt

Van úgy, hogy az ember hirtelen egy kis nyugalomra vágyik és keres magának egy csendes, meghitt zugot, ahol kitisztulhatnak gondolatai. Van úgy is, hogy nem a legmegfelelőbb helyre sikerül félrevonulnunk, de már tök mindegy, mert a külvilág mindenhonnan egyformának tűnik.

4 megjegyzés:

Marvin írta...

:)

Ezt tényleg Te fotóztad? Ezt tényleg Te írtad? Nagggyon jó!

Lantos p. István írta...

:) Igen, de sajnos sokkal jobb kpeket lehetett volna készíteni, ha nem vagyok beszari. De hát röstelltem magam.

Marvin írta...

Mármint hogy nem Te állítottad be a helyzetet, hanem adódott, és röstellted sokáig fotózni, vagy Te állítottad be, és röstellted sokáig elfoglalni a filkét?

Na mindegy, nekem tetszik.

Lantos p. István írta...

Nem, nem. A Rákóczi úton fotózgattam még az első elfogadható digitgépemmel és alig hittem a szememnek, amikor ezt megláttam. De nem volt pofám olyan képet csinálni, ahol a kompozícióra is figyelhettem volna. Ez úgy lett volna igazi, ha közel megyek és nagylátszöggel előtérben a fülkét fotózom a nővel, miközben látható a közömbös forgalom. De még mindig jobb ez, mint a sok kihagyott kép. Blahán szoptató asszony, út szélén átöltöző kurva (pár napja láttam), kutyával a hátán bringázó fickó a Városligetben stb. Ezeket nem kell megrendezni, csak idő kell és jönnek ezek szembe velünk. Tulajdonképpen attól fotós valaki, hogy lefotózza, amit más nem.