Oldalak

2010. március 31., szerda

Váci séta

Hét végén Julival és Emmácskával Vácot jártuk. Szándékosan kerültem az én fülemnek kissé sznob, de amúgy elkerülhetetlen "Vácott jártunk" kifejezést. Rövid séta volt, de pár kedvenc házamat lefotóztam gyorsan. Kivételesen fotosoppingoltam egy kicsit a színes képeket, mert gondoltam, hogy nem árt rátenni egy lapáttal a színekre. No, sok a rizsa, de még több a kínai, úgyhogy inkább a képek jöjjenek.

13 megjegyzés:

ajsa írta...

Nagylátószög, ellenfény... mindkettőt nagyon szeretem. :)

Kiss Ottó írta...

Hú, nagyon jók - milyen nagylátós objektíved van? (Én is gondolkodom, hogy eladom a Sigma 24-60/2.8 -at és veszek egy nagylátót, úgyis van 50/1.8 -as fixem, le se akar jönni a gépről:))

Unknown írta...

Uh ez tök jó, jól áll a képeknek a szín! A ps egy baromi jópofa program, egyik nagyon kedves barátom tanítgat a használatára, néha elkel, és valami félelmetes miket lehet vele művelni pl amiket ő csinált: http://www.deepskeye.hu/content/tajkep jó tudom más műfaj de akkor is félelmetes...

Lantos p. István írta...

Ottó: Tokina ATX PRO 12-24. De most jöttek ki egy 11-16-ossal, ami asszem fullfrémes. Én nagyon szeretm ezt az obit, pedig vannak hibái, de a 15-30-as Sigma nam tudott úgy a lelkemhez nőni évek alatt, mint ez. A nagylátószög baromi jó játék egyébként valóban, csak nagyon kell figyelni, mert mindig belóg egy kutyaszar a képbe :)

Lantos p. István írta...

Zsani: Megnéztem és jók azok a képek, csak túl sok a PS nekem valóban. De mindent végig kell próbálni, csak úgy megy.

Kiss Ottó írta...

Köszi, épp ezen a Tokinán gondolkodtam két éve (mondjuk, nem nagy a választék:), aztán végül megvettem a 24-60-as Sigmát, fullfrémes az is, nagyon jó, csak cseppet nehéz és tényleg nemtom kihasználni.. Ezt a 11-16-ost meglesem.. (Szép a palacsinta is a képen:-))))

ajsa írta...

Én meg nem is gondolkodnék a Tokinán, ha lenne annyi fölös pénzem... :( Már egy ideje elterveztem, hogy olyat szeretnék. Egy kicsit megerősít, hogy ilyen jó képeket lehet vele készíteni, még akkor is, ha én nem tudnék. :)

Lantos p. István írta...

Dehogynem tudnál. Van a gépen egy gomb, azt be kell nyomni és kész a fotó :)

ajsa írta...

Csak attól tartok, túl sok "kutyaszar" lenne a képen... :)))

Lantos p. István írta...

:)

Marvin írta...

A tornyos villa a kedvencem.

Lantos p. István írta...

Ott bizony én is tudnék lakni.

kata írta...

Natessék, nem vagyok egy hétig, oszt mik történnek!

Gyönyörű fotók! A színesek még jobban tetszenek.
És igen, köszönöm, végre valaki kimondta, én is rühellem azt, hogy Vácott! brrr!!